Hadžifejzović odgovorio na optužbe: Nisam rekao “ubiti”, ne izvinjavam se

30/10/2022
1 minuta čitanja

Vlasnik Face TV-a Senad Hadžifejzović koji se danas suočio sa mogućnosti da protiv njegove televizije RAK poduzme “rigorozne mjere” zbog navodnih neprimjerenih izjava o Miloradu Dodiku koje je rekao programu, odgovorio je na optužbe

Hadžifejzović je rekao da je ovo njegov autorski odgovor i zahtijeva da bude prenesen ovako kako ga piše, sa malim, velikim slovima, u originalu, i u redovima koji slijede.

Hadžifejzovićev tekst, bez ikakvih uredničkih korekcija, prenosimo u cijelosti.

Odgovor Drašku Dodikovom. Ti, Draško Dodikov i tvoj Draško Dodik, i Dodikov brat u bolesti ,Bakir Draško, vi ste RAK ovog društva. I Draško Čović je RAK. I, imamo još RAK-onja.

Naša zemlja ima RAK- vas. Metastaza. Imamo karcinom, strano tijelo. Hemo-kemoterapija protiv RAK-a je Istina. Istina je da sam rekao:SMIJENI,SMIRI, UMIRI. To čuje, to je jasno svakom ko čak ima i RAK.

Nisam rekao UBIJE.

Pozivam sve Audio Ton Doktor Majstore Svijeta da utvrde, daju dijagnozu da RAK glumi da ima rak slušnog organa, uha. I da ne glumi da nema mozak. RAK razara i nedjeljom. Niko ne radi nedjeljom, osim RAKA. Pravno kazano, RAK prejudicira odluku nedjeljom. Novinarski rečeno, RAK presuđuje nedjeljom. RAK je presudio: Ukinut ćemo Face! Citiram Dodik Draška: ” Protiv Face-a rigorozne mjere…skraćen postupak….najveća moguća novčana kazna i suspenzija programa i oduzimanje tv licence.

Draško Dodik Bakir Čović Inkvizicija. No pasaran! Nećete proći! Ni u ratu nisam rekao UBITI, a ni u miru. No, istinom treba UBITI laži. DaBogda svaki Draško živio 100 godina i doživio ubijanje istinom.

Moje ime je Senad Hadžifejzović, 2024.godine biće tačno 50 godina od kada je objavljen moj prvi tekst u jednoj velikoj novini. Imao sam samo 12 godina

Inače imam 33 godine, ranije sam imao i manje. Draškali su me, draškao sam ih, to je usud, sudbina novinara. To je moj, naš posao. Draškat ću ih dok sam živ. Dok me,ako ne UBIJU. Nisam rekao UBITI. Nikada u životu nisam rekao UBITI.

Cijeli život govorim javno, uživo,UMIRITI. Ne izvinjavam se, jebite se Draško Dodik Bakir Dragan Ostali.

SMIJENI,SMIRI, UMIRI.

Senad Hadzifejzović

Idina vrh