Je li brak Jennifer Lopez i Bena Afflecka već u krizi? Par više ne živi zajedno

28/10/2022
1 minuta čitanja

Brak Bena Afflecka i Jennifer Lopez prolazi kroz krizu navode američki mediji, a glasine o problemima su sve glasnije jer par samo dva mjeseca od vjenčanja više ne živi zajedno.

Ono što se isprva činilo kao savršena ljubavna priča između Jennifer Lopez i Bena Afflecka, počelo je slutiti na ozbiljne probleme.

Dvojac se ove godine ponovo zaručio, jer su bili par početkom 2000-ih i ubrzo nakon toga su se vjenčali, no u kratkom roku nakon svadbe počeli su sukobi Jennifer i Bena.

Latino diva i reditelj filma “Argo” navodno ne žive zajedno pod istim krovom, zbog brojnih sukoba i razlika koje su aktuelne posljednjih sedmica.

Nedavno vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka slavilo se čak dva puta, prvo u tajnosti u Las Vegasu, dok je drugo slavlje, službeno za medije i zvanice, održano u ogromnoj i Affleckovoj raskošnoj vili u državi Georgiji.

Navodno u vili u kojoj su proslavili vjenčanje trenutno živi samo Jennifer, jer razmirice između para proizlaze iz Affleckovog ponašanja prema novoj supruzi. Ben je zbog toga napustio svoj dom, a da bi se tamo vratio mora ispuniti niz uvjeta koje je postavila Jennifer Lopez.

Zasad se mnogo šuška o mogućem konačnom razlazu između dvije zvijezde, budući da su razlike između njih poprilične.

Idina vrh