Jedno priča, a drugo radi: Stanivuković dovodi pjevača Sergeja Pajića na manifestaciju za učenike

23/08/2023
1 minuta čitanja

Već tradicionalno odličan start za naše osnovne škole uz besplatne udžbenike, kazao je Stanivuković

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na manifestaciju za učenike dovodi pjevača Sergeja Pajića. On je prije nekoliko dana putem društvenih mreža naveo da Banja Luka neće podržati održavanje koncerta srbijanskih muzičara Desingerice i Pljugice jer smatra da su neprimjereni te da takvi događaji neće dobiti dozvole gradske uprave.

Njegov sugrađanin

Međutim, to pravilo ne vrijedi i za njegovog sugrađanina i mladog pjevača Sergeja Pajića, koji je i prethodne godine bio dio manifestacije “Veliki početak”, a kojim Banja Luka označava početak nove školske godine.

– Već tradicionalno odličan start za naše osnovne škole uz besplatne udžbenike. Dragi učenici, roditelji, bake i djedovi, jeste li spremni da zajedno uplovimo u novu školsku godinu u najrazigranijoj atmosferi do sada na platou ispred nove sportske dvorane? 

Za sve vas smo pripremili brojne poklone. Čekamo vas u ponedjeljak, 28. avgusta od 18 sati na platou ispred nove sportske dvorane – piše u objavi na njegovom zvaničnom Facebook profilu.

Tekstovi pjesama “promoviraju” kriminal

Tako će osim tradicionalnog dijeljenja besplatnih udžbenika, svojesvrsni poklon biti i nastup mladog Banjalučanina Sergeja Pajića, čiji tekstovi pjesama “promoviraju” kriminal, korištenje nedozvoljenih supstanci, brze vožnje, skupe stvari i ponižavanje žena. Neke od njegovih najpoznatijih pjesama su: “Kad podivljam”, “Bani Honey Bunny”, “Mia Bella” i “Zašto nisam tvoj”.

Prethodni tekst

Tužilaštvo će zatražiti pritvor za Samira Novaliju, osumnjičenog za ubistvo u Sarajevu

Sljedeći tekst

Saigrači prilikom biranja kapitena PSG-a pokazali šta iskreno misle o Mbappeu

Idina vrh