Severina pozirala u poluprovidnoj haljini, uz efektnu kombinaciju poručila: Sreća prati hrabre

Hrvatska pjevačica Severina Vučković prepoznatljiva je po upečatljivim modnim kombinacijama, a ovaj put je na Instagramu pokazala još jedno zanimljivo modno izdanje. Nosila je poluprozirnu crnu haljinu ispod koje se nazirao body u boji kože.

Severina je na spomenutoj društvenoj mreži podijelila nekoliko fotografija koje je zabilježila Matea Smolčić-Senčar, a koje prikazuju pjevačicu dok u različitim pozama nosi istu odjeću.

Vučković je na sebi imala ove godine prilično popularnu “naked haljinu” – poluprozirni komad u crnoj boji koji je pratio njenu liniju tijela. Haljina je bila na jedno rame, dok je prozirna tkanina bila blago nabrana u predjelu struka.

Odjeću je upotpunila i upečatljivim komadima nakita – nosila je decentnu srebrnu ogrlicu s privjeskom, srebrne šljokičaste naušnice te “statement” prsten koji je usklađen s naušnicama.

Na nogama je imala crne otvorene sandale, a cijelo izdanje pratila je prilično svedena šminka u zemljanim nijansama. Kosu je ležerno pustila da pada, dok su smeđi pramenovi bili blago uvijeni.

“Sreća prati hrabre”, poručila je lijepa Splićanka koja je nedavno objavila novu pjesmu “Vjerujem u Boga” za koju je tekst radio bh. pjevač Dino Merlin.

Upravo je spomenuti citat iz opisa s Instagrama dio njene nove pjesme – “sreća prati hrabre, čuješ li me, vižle, jedno?” govori Severina u svom novom hitu koji 11 dana od objave broji skoro 800.000 pregleda.

U ovoj pjesmi Severina zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške. Upravo je njen život bio inspiracija Merlinu koji je sve to pretočio u stihove.

Privatni život Severine oduvijek je bio izložen javnosti, koja je svjedočila brojnim njenim usponima i padovima, sreći i patnji. Pjevačica je preživjela objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, vjenčanje i razvod. Ipak, odlučno je pokazala da nema namjeru odustati i da planira preživjeti sve brodolome.