Ubistvo u Banjoj Luci: Nasmrt pretukli muškarca, uhapšene tri osobe

14/05/2024
1 minuta čitanja

D.J. iz Čelinca, te V.S. i D.K. iz Laktaša su uhapšeni zbog sumnje da su počinili ubistvo.

“Tri osobe juče su lišena slobode i u toku je njihova kriminalistička obrada”, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Iz policije su naveli da će nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta uhapšena lica uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu danas biti predata u nadležnost Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva, dodaju iz banjalučke policije.

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka se oglasilo nakon ove tragedije.

“U Banjoj Luci, u Ulici Jovana Dučića, dana 13.05.2024.godine, oko 21 sat, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975. godine, iz Banje Luke. Od posljedica zadobijenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru RS-a Banja Luka. Na lice mjesta dana 14.05.2024.godine, izašla je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Ševa Nikolina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a bit će naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, navode iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Idina vrh