UFC: Borba Conora McGregora pod upitnikom?

05/06/2024
1 minuta čitanja
Krenule su špekulacije hoće li do dugo očekivane borbe između Conora McGregora i Michaela Chandlera uopšte doći.

Nakon otkazivanja konferencije za medije koja se trebala održati ovaj ponedjeljak u Dublinu i na kojoj se trebao najaviti konačan povratak ‘Zloglasnog’ Conora McGregora, koji se trebao sučeliti sa ‘Željeznim’ Michaelom Chandlerom krajem ovog mjeseca u glavnoj borbi večeri UFC-a 303, krenule su špekulacije hoće li do te, dugo očekivane borbe, uopšte doći.

Novog datuma konferencije i dalje nema, na službenom PPV kanalu povučen je njihov promo video a izvršni direktor promocije se još nije oglasio o ovom slučaju.

Zna se i da je organizacija krenula tražiti potencijalne zamjene pa je tako kasno sinoć poznati analitičar i bivši UFC izazivač u srednjoj kategoriji Chael Sonnen rekao da ima indicija da glavna borba večeri može biti i Max Holloway protiv Michaela Chandlera za BMF pojas ukoliko se McGregor odluči ne pojaviti 29.6. u Las Vegasu.

Pozitivna činjenica za sve obožavatelje planetarno popularnog Irca jest da McGregor nikada u karijeri nije otkazao zakazanu borbu pa se svi mi nadamo da će tako biti i ovog puta.

Idina vrh