Volcanobet: Najbolja betting platforma u regionu od sada i na tržištu Bosne i Hercegovine

12/03/2022
1 minuta čitanja

“Na bolje se lako navići” je slogan sa kojim je volcanobet krenuo u osvajanje tržišta u zemljama regiona.

Sam slogan nije puka marketinška poruka, već stvarni razlog popularnosti volcanobet online beting platforme.

U njenoj superiornosti, fantastičnim tehničkim performansama, atraktivnim bonusima, vanserijskom dizajnu i sjajnoj ponudi igara, već uživaju igrači u Bosni i Hercegovini.

Na pitanje nije li velika smjelost usuditi se ući u tržišnu utakmicu u regionu sa gigantima ove industrije, odgovor iz volcanobet-a je bio jednostavan: “Naša platforma je gigant i zato joj igrači ostaju lojalni, jer već poslije prvog susreta s njom znaju da su na mjestu neviđene zabave”.

Marketinška kampanja je već pokupila velike simpatije jer je personifikuju dvije velike glumačke zvijezde, legendarni Petar Božović kao ujko i maestralni Nikola Kolja Pejaković kao nećak.

Volcanobet.ba je za sve novoregistrovane igrače za početak obezbijedio 10 besplatnih Wingo rundi, 10% CashBack-a na sve sportske događaje, kao i 20 besplatnih spinova na popularnoj EGT igri 5 dazzling hot.

Iz volcanobet.ba poručuju da oni koji se još nisu registrovali posjete njihovu stranicu i uvjere se u kvalitet, a i isto tako informacije o mnogobrojnim promocijama, pogodnostima i iznenađenjima mogu saznati na instagram stranici @volcanobet.ba.

Ono što zasigurno garantuju je to da će vam registracija na volcanobet.ba u potpunosti dočarati zašto se stvarno “Na bolje lako navići”.

Registruj se na volcanobet.ba.

Idina vrh