Pomama u Mostaru: Zrinjski nakon sat vremena rasprodao ulaznice za meč Lige prvaka

22/07/2023
1 minuta čitanja

HŠK Zrinjski nakon samo sat vremena rasprodao je sve ulaznice za meč 2. pretkola Lige prvaka protiv Slovana, a ova informacija objavljena je na zvaničnim stranicama na društvenim mrežama.

Prodaja ulaznica za ovaj meč počela je jutros u 9 sati u Mostaru, no nakon samo sat vremena, klub je na svojoj stranici objavio da su sve ulaznice rasprodane i da ih više nema u slobodnoj prodaji, iako je jedna osoba mogla kupiti maksimalno tri ulaznice.

“Sve ulaznice za susret drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka protiv ŠK Slovan su rasprodane. Vidimo se u utorak!”, poručili su iz Zrinjskog.

Plemići će imati priliku za osvetu i revanš Slovanu koji je Mostarce eliminisao prošle godine u play-offu Konferencijske lige i to nakon izvođenja penala, a izjednačujući gol su postigli u 120. minuti.

Nema sumnje da će Mostarci zbog toga imati dodatni motiv da se revanširaju Slovacima, a ulog je još veći saznanjem da će ukoliko prođu, u najmanju ruku, imati zagarantovano učešće u grupama Konferencijske lige. Samim tim, imaju otvorena vrata da ispišu historiju bh. nogometa.

Utakmica između Zrinjskog i Slovana na rasporedu je već u utorak u 21 sat u Mostaru. Na meču protiv Urartua, na stadionu Pod Bijelim brijegom je bilo 5.000 navijača.

Idina vrh