Sve žešći udar NiP-a: Ademović optužio Mandića da”pogoduju” investitoru koji želi gradnju pet zgrada

30/07/2022
1 minuta čitanja

Jasmin Ademović, predsjedavajući Gradskog vijeća Sarajeva iz Naroda i pravde, prozvao javno je optužio Srđana Mandića, načelnika  sarajevske Općine Centar, da svojim potezima “pogoduju investitoru koji želi gradnju pet zgrada”.

U svojoj izjavi, Ademović je, govoreći o raskolu u “Trojki” u Centru, optužio Mandića i Našu stranku da su prekršili koalicioni dokument -“Sarajevski dogovor”.

Mi smo ljuti na Mandića.

Najviše smo učinili u kampanji da on bude izabran za načelnika. Narod i pravda pogotovo općinski odbor Centar je napravio 10 skupova za načelnika Mandića.

Najviše smo izlobirali, najviše smo mahala prošli s njim i najviše smo obećanja dali. Sada ako načelnik ne ispunjava ta obećanja svi građani koji ne mogu doći do njega, dođu do nas, dođu do vijećnika i kritikuju nas – istakao je Ademović.


Tamo gdje je načelnik iz NiP-a na vlasti poput Ilidže i njihovog kadra Nermina Muzura se vide rezultati za razliku od Novog Sarajeva i Centra Sarajevo, pojasnio je Ademović i kazao da ovi problemi ni na koji način ne mogu i neće utjecati na “Trojku” na višim nivoima.

Idina vrh