Halilhodžić o mogućem otkazu: Može se dogoditi još puno čudnih stvari, ne bi mi bilo prvi put

21/04/2022
1 minuta čitanja

Selektor reprezentacije Maroka Vahid Halilhodžić komentarisao je činjenicu da će njegova reprezentacija na SP u Kataru igrati protiv Hrvatske za tamošnje medije, ali se dotaknuo i priče o tome da bi on mogao naslijediti Željka Kopića na klupi Dinama.

Selektor reprezentacije Maroka Vahid Halilhodžić komentarisao je činjenicu da će njegova reprezentacija na SP u Kataru igrati protiv Hrvatske za tamošnje medije, ali se dotaknuo i priče o tome da bi on mogao naslijediti Željka Kopića na klupi Dinama.

Za Dnevnik Nove TV bh. stručnjak je kazao:

Čak sam nekim prijateljima i rekao da ćemo izvući Hrvatsku, to je osjećaj koji ne možeš ne razumjeti. Kroz neke vizije moje utopističke, rekao sam ‘možda će biti Hrvatska’ i eto, tako je ispalo. Normalno da je Hrvatska favorit, Hrvatska je viceprvak svijeta, ali mi nećemo ući u tu utakmicu da se šetamo. Sve ćemo napraviti da se šetamo i pobijedimo Hrvatsku, pratit ćemo svaki detalj i pokušati iznenaditi”, rekao je Vaha, pa je objasnio kako će čuvati Luku Modrića:

“Može se praviti flaster visoko na igraču koji organizira igru, ali sve zavisi. Ima još šest-sedam mjeseci do Svjetskog prvenstva, ne žurim još.”

Zbog sukoba s najvećim zvijezdama Vaha nije siguran hoće li uopće voditi Maroko na Mundijalu.

“Vidjet ćemo, može se dogoditi još puno čudnih stvari. Već sam dvije reprezentacije odveo na Svjetsko prvenstvo pa ih nisam vodio. Ako neko misli drugačije, to je njihova stvar. Neće biti prvi put. Onaj igrač koji odbija trenirati, koji odbija igrati, simulira ozljede – to je za mene završena priča. Za mene je reprezentacija nešto sveto, to ne pripada igračima, već čitavom tom narodu i, kad se neko tako ponaša, onda je to gotova priča. To je moja priča.”

Dinamo je nakon poraza u Splitu smijenio Željka Kopića. Vaha je dao svoju prognozu završnice te je odgovorio na pitanje bi li se vratio u Dinamo,

“Dinamo je još u jednoj prednosti, ja mislim da će ipak, usprkos Osijeku i Hajduku, i ove godine biti prvak. Teško je to… Jednom je Zdravko Mamić ušao u svlačionicu, izrekao riječi koje ja nisam cijenio, došlo je do malog sukoba. Kasnije se on ispričao, život teče dalje i ja želim Dinamu puno sreće i uspjeha.”

Mostarac je dobio i pitanje bi li želio biti trener Hajduka.

Meni je Hajduk jako simpatičan, ja sam tu blizu Splita i stvarno je fantastično vidjeti koliko ti Dalmatinci imaju ljubavi prema tom klubu. To je stvarno takva ljubav, to kako oni vole taj klub, to je nešto fantastično”, zaključio je Vaha.

Idina vrh