Indira iz Bugojna povrijeđena nakon pada stabla u Baškoj Vodi: Hitna nam nije htjela ni rane očistiti

23/07/2023
1 minuta čitanja

Kada su nas pregledali, kazali su da ćemo za odlazak na snimanje ili čišćenje rana, morati platiti ako nemamo bolesnički list jer nismo hrvatski državljani ili da odemo u bolnicu u Mostar, kaže Indira

Nakon što se na plažu Podluka u Baškoj Vodi srušilo borovo stablo koje je lakše ozlijedilo četvero kupača, hrvatskim medijima se javila povrijeđena kupačica, Indira Miljak iz Bugojna.

Kako kaže, u Baškoj Vodi ljetuje već 15 godina, ali nikada nije doživjela ovakvu neugodnost i nepravdu i to od strane Hitne pomoći iz Baške Vode čiji joj je tim, kako tvrdi, kazao da joj mogu očistiti rane i odvesti je na snimanje samo ako uslugu plati jer nije hrvatska državljanka.

Indira je, inače, za vrijeme pada stabla, ležala na ležaljci i čim je čula “krckanje” brzim refleksom je rukom uspjela zadržati granu stabla da joj ne padne na glavu.

– Ne znam šta bi bilo od moje glave da nisam uhvatila granu. I suprug je imao sreću pa je od pada stabla pao na pijesak pored ležaljke, a turist iz Češke je bio u moru dok mu je stablo palo po ležaljci i prepolovilo je.

Idina vrh