OTKRIVAMO: Mandić naručio najskuplju web stranicu od agencije gdje radi njegov potpredsjednik Alen Girt

30/08/2023
1 minuta čitanja

Nakon pisanja našeg portala o najskupljoj web stranici u Bosni i Hercegovini, a koje je za potrebe Općine Centar naručio načelnik Srđan Mandić i to od agencije Promotim d.o.o. iz Sarajeva za nevjerovatnih 70.200 KM, javili su nam se brojni čitatelji sa novim informacijama.

Naime, posebno je zanimljiva činjenica da za Promotim d.o.o. iz Sarajeva koja je dobila posao izrade najskuplje web stranice u BiH, radi ni manje ni više nego

Alen Girt, potpredsjednik Naše stranke, šef kluba vijećnika Naše stranke u Općinskom vijeću Centar, gradski vijećnik i jedan od Mandićevih intimusa ali i najglasnijih “boraca” protiv njegovog opoziva što javnost može posvjedočiti jednostavnim odlaskom na njegovu facebook stranicu. Naime, Mandićev stranački kolega Alen Girt je angažovan u Promotim d.o.o. kao Partner and Sales Manager, a što se može potvrditi jednostavnom pretragom na LinkedInu. Dakle, postaje sve jasnije zašto se Girt tako srčano bori protiv opoziva, a još je jasnije i zašto se i načelnik Mandić pribojava referenduma za opoziv. Da li je ovo samo vrh ledenog brijega i sumnjivih radnji i nabavki na koje je već u nekoliko navrata upozoravala većina vijećnika u Općinskom vijeću Centar koji su i zatražili njegov opoziv, ostaje da se vidi.

Bitno je napomenuti da je Općina Centar već ranije radila sa ovom firmom.

Idina vrh