Uhapšen muškarac koji je mobitelom snimao nagu djecu na bazenu

10/08/2023
1 minuta čitanja

Osumnjičeni je uhapšen u utorak oko 19 sati nakon što su radnici kampa u Rovinju dojavili policiji da su uočili osobu koja mobitelom snima nagu djecu na bazenu

U policijskom pritvoru završio je 47-godišnji rumunski državljanin kojega je rovinjska policija uhapsila u kampu gdje je mobitelom snimao nagu djecu na bazenu.

Istarska policija izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim Rumunom kojega sumnjiči za kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju.

Osumnjičeni je uhapšen u utorak oko 19 sati nakon što su radnici kampa u Rovinju dojavili policiji da su uočili osobu koja mobitelom snima nagu djecu na bazenu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem sudskog naloga, policija je obavila pretragu te je muškarcu oduzela mobitel i memorijske kartice, a prilikom pretrage pronađeni su videozapisi inkriminirajućeg sadržaja.

Osumnjičeni muškarac je po završetku kriminalističkog istraživanja jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu, saopćila je danas istarska policija.

Idina vrh