Lalatović pred novim iznenađujućim angažmanom, uskoro će biti promovisan

27/07/2022
1 minuta čitanja

Prema pisanju Sport Kluba srbijanski stručnjak Nenad Lalatović definitivno će napustiti Borac i vrlo je blizu preuzimanja klupe Novog Pazara.

Nakon što su Banjalučani katastrofalno otvorili sezonu, ispadanjem u Evropi od amaterske ekipe B36 s Farskih Ostrva i samo jednim osvojenim bodom iz dva domaća meča u Premijer ligi, Lalatović je još ranije ponudio ostavku koju je Uprava kluba odbila.

Ipak, u svojim medijskim nastupima glasno i otvoreno je izrazio kajanje zbog dolaska u Borac, te je rastanak po svemu sudeći neizbježan.

Posljednjih dana ubrzani su i pojačani napori Novopazaraca u završnom “napadu” na Lalatovića, te je njegova promocija u Novom Pazaru zapravo samo pitanje dana, tvrdi Sport Klub.

Lalatović je tokom karijere vodio brojne srbijanske klubove među kojima i Crvenu zvezdu i Vojvodinu. Bio je selektor U-21 i U-20 reprezentacija Srbije, a radio je i u Radničkom iz Niša, Čukaričkom, Borcu iz Čačka, Voždovcu, Proleteru i Sremu.

Jedini inostrani angažman imao je u Saudijskoj Arabiji gdje je na svega osam utakmica vodio Al-Batin. Ta neslavna epizoda trajala je od jula do oktobra prošle godine.

Prethodni tekst

Dodik: Nezavisnost Republike Srpske želim vidjeti za života

Sljedeći tekst

Donald Trump nagovijestio da će se ponovo kandidovati za predsjednika SAD-a

Idina vrh