Sofija Milošević o Luki Joviću: Djeca i ja ćemo ga bodriti na SP-u, svadbu planiramo na proljeće

Manekenka i dizajnerica Sofija Milošević govorila je o vezi s nogometašem Lukom Jovićem, njihovoj djeci te planovima za budućnost.

“Djeca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i ‘orlove’ na Svjetskom prvenstvu! On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne! Nadam se da će srpska reprezentacija osvojiti trofej ili makar stići do završnice Mundijala”, rekla je.

Naravno, Luki mnogo znači to što ima podršku porodice.

“Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopće nije nervozan pred velika takmičenja pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista”, rekla je.

Dodala je da je njihov stariji sin Aleksej od oca naslijedio ljubav prema nogometu.

“Već je lud za tim sportom, iako ima samo dvije godine. Luka i on svaki dan igraju nogomet i uvijek ga nauči nečemu novom. Kada poraste, sam će da odluči da li će se profesionalno baviti tim sportom. Najvažnije je da ono što bude radio, radi s ljubavlju”, kazala je.

Govorila je i o planovima za svadbu.

“Htjeli smo da pravimo svadbu ovog proljeća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomjerili za proljeće sljedeće godine. Posljednje dvije godine sam stalno bila trudna pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem djetetu. Bilo bi lijepo da poslije dva sina dobijemo i jednu devojčicu.

Luka bi volio da ima četvero djece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petero! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici”, zaključila je.