Vučić napao Zoranu Mihajlović: Molila je Boga da bude ministrica

25/10/2022
1 minuta čitanja

Lider vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u SNS-u svako govori šta želi i kako želi.

“Nikoga zbog toga nismo izbacili. Da smo hteli da nekoga izbacujemo, izbacili bismo ga ranije. Mi to ne radimo”, poručio je.

On je tako odgovorio na navode koje je iznijela na konferenciji za medije 24. oktobra odlazeća ministrica energetike i rudarstva Zorana Mihajlović.

“Ako vam je poslije 10 godina bilo potrebno nekoliko sati da sve najgore kažete o svojim kolegama, a prije toga ste Boga molili da budete izabrani za ministra, pa kad niste onda ste se sjetili da to kažete, onda mnogo više govorite o sebi nego o bilo kome od nas”, poručio je Vučić.

Zorana Mihajlović je između ostalog rekla da Aleksandar Vućić “neće više imati drugačiji ton u Vladi”, prenio je Radio Slobodna Evropa.

Ime Zorane Mihajlović nije se našlo među imenima koje je Vučić 23. oktobra pročitao za kandidate za ministre u novoj Vladi Srbije.

Ona je 25. oktobra na Instagramu objavila fotografiju naslovniih strana dnevnih novina, optužujući stranačke kolege da iznose laži o njoj.

Idina vrh