Sumnja se da je reper ubijen zbog duga od 15.000 eura? Zločin snimile nadzorne kamere, napadač ispalio četiri hica u žrtvu

30/04/2024
1 minuta čitanja

Reper Aleksandar M, poznatiji pod umjetničkim imenom Aleks M, ubijen je u nedjelju rano ujutru ispred restorana u Dizeldorfu u Njemačkoj. Ubistvu je prethodila svađa u kafiću, a sumnja se da je žrtva ubijena zbog kockarskog duga od 15.000 eura, pišu njemački mediji.

sumnjičeni za ubistvo (52), navodno porijeklom Albanac, prema informacijama pojedinih medija, izgubio je na kocki 15.000 eura. Otišao je ljut, ali se ubrzo vratio naoružan pištoljem. Došlo je do svađe između njega i žrtve, koji je u muzičkim krugovima poznat pod nadimkom Aleks M.

Napadač je potom ispalio najmanje četiri hica u Srbina koji je pao na pločnik. O događaju je obaviještena i policija, a na snimcima kamera za video nadzor se vidi kako ubica mirno stoji pored tijela žrtve, držeći u ruci pištolj iz koga je pucao.

On je uhapšen bez otpora a kod njega je pronađen i pištolj iz koga je pucao.

Iako se policija još nije oglasila o motivima ovog zločina, po izjavama svjedoka, sukobu je prethodila svađa oko kockarskih dugova, piše njemački portal Bild.

Aleks M još je davao znake života kada je na lice mjesta došla policija i Hitna pomoć, ali je ubrzo preminuo.

Istražni sudija odredio je pritvor osumnjičenom.

Podsetimo, zločin se dogodio u nedelju, 2.45 časova poslije ponoći, u njemačkom gradu Dizeldorfu.

Idina vrh